Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ababei Viorel P.f.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment crestere masa musculara Gain fast 4,5 kg
235 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gain Fast 3100 este conceput pentru a alimenta corpul cu 3100 de calorii de calitate în fiecare zi. Uneori, chiar şi mega-caloriile sunt prea puţine. Ai nevoie de acceleratoare anabolice, de ierburi care ajută performanţa, de steroli vegetali naturali, de acizi graşi esenţiali, de enzime digestive şi de optimizatori pentru masa musculară.

Cu formula exclusivă Gain Fast 3100 „Fii mare repede”, primeşti peste 3100 de calorii din 150 g de proteine, 596 g de carbohidraţi şi doar 15 g de grăsimi. Mai mult, Gain Fast 3100 are câteva arome delicioase: vanilie, ciocolată, pina colada şi banane.

Mod de administrare

Se amesteca 5 masuri (229 g) cu 0,500 l apa sau lapte. Amestecati intr-un blender cu gheata pentru a obtine un shake delicios. Pentru rezultate maxime consumati 1-3 doze recomandate de Gain Fast la mese. Se utilizeaza in combinatie cu un program de antrenamet si un program nutritional.
Nota:
Pentru a facilita administrarea produsului,se recomanda sa va pregatiti un shake-ul din 5 masuri de Gain Fast cu apa sau lapte in functie de optiunea dvs,dimineata si sa il pastrati la frigider!Din shake-ul astfel pregatit beti cu inghitituri mici si mestecati cam 1/2 din cantitate ,dimineata,iar restul cantitatii se va consuma dupa antrenament.
Masura se afla in interiorul produsului.
Get Big Quik formula:
Pentru a obtine 3100 cal (150g proteine,596 carbohidrati,15g grasime) urmati urmatoarea reteta : 500ml lapte degresat,6 masuri (275g) de Gain Fast ,3 albusuri,1 cupa de inghetata,4 lingurite de lapte praf,5 lingurite de miere,2 banane,1 ceasca de fructe boabe.
Amestecati ingredientele cu un blender.Pastrati shakeul in frigider. Sfat : majoritatea incepatorilor vor incerca sa consume intregul shake intr-o zi.Daca vei proceda astfel vei renunta dupa o zi sau 2.Secretul consta in a bea cate un pahar sau 2 pahare pe zi,un pahar dimineata si un pahar dupa amiaza.Dupa o saptamana vei putea sa mai adaugi inca un pahar.
Inca un sfat :beti shakeul cu inghitituri mici si mestecati.Procedand astfel shakeul se va amesteca cu sucurile digestive din cavitatea bucala pentru o asimilare corecta.
Din Gura in Gura