Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ababei Viorel P.f.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment fitness Animal Pak
156 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Animal Pak - Universal este un supliment complex cu vitamine, minerale, optimizatori metabolici, antioxidanti, enzime digestive, aminoacizi, complex pentru marirea performantelor (44 pachete)

DESCRIERE: Sportivii, datorita antrenamentelor grele, au nevoie de o nutritie foarte bogata. Animal Pak a fost proiectat tocmai pentru a suplini eventualele carente si, in timp, pentru a asigura rezultate maxime culturistilor care cresc mai greu.

Pentru atletii care se antreneaza "ca animalele", produsul care le ofera 110% din ceea ce ei isi doresc este Animal Pak. Si ca sa intelegeti ce inseamna Animal Pak, imaginati-va cum ar fi sa vorbiti in fiecare zi cu King Kong despre suplimente.

De mai bine de 15 ani, Animal Pak constituie piatra de temelie a antrenamentului atletilor de elita care doresc sa creasca.

Animal Pak, cu formula sa bogata in vitamine si minerale, garanteaza functionarea organismului tau la cea mai innalta capacitate.

In plus va asigura ca din punct de vedere nutritional organismul vostru nu are limita. Cu alte cuvinte, Animal Pak va sigura ca toate elementele nutritionale sunt folosite eficient si la maxim. In zilele noastre, tehnologia suplimentelor nutritive este foarte avansata dar si foarte scumpa.

Daca ai putine enzime, de exemplu, nici o crestere de prohormoni nu iti va da nivelul dorit de testosterone si nortestosterone. Acesta este un adevar!

In acest caz, practic, arunci toate aceste suplimente direct la toaleta. Acelasi lucru se intampla si cu alte exemple de suplimente. Atunci cand iei Animal Pak este ca atunci cand iti iei o polita de asigurare pentru celelalte suplimente.

Animal Pak este mai mult decat o combinatie de vitamine si minerale de cea mai buna calitate - produsul este o veritabila superlinie. Este de fapt un puternic suport pentru toate tipurile de culturisti si atleti.

Produsul mai contine cei mai buni aminoacizi (3000mg) pentru promovarea sintezei proteinelor si maximizarea cresterii musculare, BCAAs, carbohidrati optimi (1000mg) pentru energie, alte componente pentru cresterea energiei (carnitine, doua tipuri de ginseng, a-lipoic acid, coenzyme A & B12, colostrum, nucleotides si altele) plus nutrienti pentru recuperare cum este PAK.

Si daca acestea nu sunt de ajuns, produsul mai contine si enzime digestive pentru a fi sigur ca folosesti tot ceea ce mananci. Cu Animal Pak nutritia nu mai constituie o limita in calea dezvoltarii tale musculare.

ADMINISTRARE: pentru antrenamentul general se recomanda 1 pachet pe zi. Sportivii de performanta sau cei care se antreneaza "in forta" pot folosi 2 pachete pe zi (unul la masa de dimineata si unul la cina. In general este bine sa consumati un pachet inainte cu 45 minute de antrenament si pe cel de-al doilea la micul dejun sau cina.

INDICATII: Pentru rezultate maxime, Animal Pak se poate asocia cu Animal Stak si Animal Max Protein. Aceste trei produse sunt create stiintific pentru a putea lucra impreuna. Atunci cand se doreste un “super stack”, se recomanda Animal pak la micul dejun, Animal Stak cu 30 minute inainte de antrenament si Animal Max nu mai mult de doua ori (dintre care o data imediat dupa antrenament). Atunci cand este folosit impreuna cu Animal Pak, Animal Stak poate produse o crestere musculara fenomenala.

Cand sunt folosite insa toate cele trei produse, aceasta crestere are loc in timp foarte scurt. Aceste trei produse luate impreuna, numite si "Animal Trio" ofera atletilor tot ceea ce au nevoie pentru a fi "MARI" - vitamine si minerale, prohormoni si stimulatori GH si nu in ultimul rand cele mai pure proteine.
Din Gura in Gura