Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ababei Viorel P.f.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment fitness ON 100% Whey Gold Standard - 2.27 kg
256 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inca de la inceput, Optimum Nutrition a ridicat standardele dupa care toate celelalte suplimente proteice erau judecate. Acum Optimum Nutrition depaseste iar asteptarile cu a treia generatie de 100% Whey Protein:  100% Whey Gold Standard.

Ca si predecesorii sai, aceasta canistra de 100% Whey Gold Standard contine amestecul propriu, exclusiv al Optimum Nutrition:

• izolat protic din zer microfiltrat

• izolat proteic din zer cu ion schimbat

• concentrat proteic din zer ultrafiltrat

• peptide din zer hydrolizat
Ca sa-ti ofere mai mult din ce-ti doresti, (proteina pura, neamestecata) si mai putin din ceea ce nu-ti doresti (grasimi, grasimi saturate, colesterol, lactoza si alti carbohidrati) cu fiecare portie. Acest supliment proteic nu e o exceptie. De fapt, 100% Whey Gold Standard este mai bun ca niciodata!

Iata de ce : 1. 100% Whey Gold Standard ofera o cantitate mare de Whey Protein Isolate (WPI) - cea mai pura si mai pretioasa sursa de proteina existenta.

2. Procentaj mai mare de proteina. Din acest punct de vedere, 100% Whey Gold Standard a fost mereu lider.  Acum cu 24 de grame de proteina in doar putin peste o portie, e aproape 79% de proteina pura!

3. Am inclus mai multa proteina de zer solubila, peptide cu masa moleculara  mica, ca sa facem ca 100% Whey Gold Standard sa actioneze chiar mai repede!

4. 100% Whey Gold Standard contine acum enzime digestive (Aminogen ) pentru accelerarea absorbtiei si pentru a face acest produs mai suportabil pentru persoanele intolerante la lactoza.

5. 100% Whey Gold Standard e o bautura instant, se amesteca cu usurinta si complet cu doar cateva miscari de lingura.

6. Fiecare portie ofera microfractiuni active biologic de proteina din zer, incluzand Alfa-lactalbumina, Glicomacropeptide, Beta-lactoglobulina, Imunoglobulina G (IgG), Lactoferina, lactoperoxidaza, si diferiti alti factori de crestere.

7. 100% Gold Whey Standard contine peste 4 grame de glutamina, aproximativ 5 grame BCAA (leucina, isoleucina si valina) in fiecare portie!

Mod de administrare:Ca suplimente alimentar, pentru a incuraja o balanta pozitiva de nitrogen, consumati aproximativ 1 gram proteina/kilogram corp. De preferinta este sa consumati 1 portie de 100% Whey Gold Standard dimineata, la trezire, si inca una imediat dupa antrenament. Optimum 100% Whey Gold Standard e poate dizolva in apa sau in lapte.
Din Gura in Gura